**Kerst & Nieuwjaar**

Naamloos.jpg

Wilt u met de feestdagen een lekkere menu  aan uw gasten presenteren zonder dat u zelf heel de avond in de keuken hoeft te staan? Dat kan! Tamarillo stelt ook dit jaar voor Kerst- en oudejaarsavond een afhaalmenu voor u samen. Deze lekkere 4 gangen kerst- of nieuwjaarsmenu zijn te verkrijgen vanaf 2 personen. Maar ook voor grotere groepen is dit ideaal. Deze menu's zijn volledig klaar en dienen enkel nog opgewarmd te worden. Snel en eenvoudig zodat u als gastvrouw of gastheer gezellig kunt meegenieten aan tafel.

Onze uitgebreide verse vlees- en visschotel kan u ook bestellen. Een schotel op tafel zetten en klaar, superlekker zonder werk.

We hebben voor de voorgerechten en het hoofdgerecht ook bijpassende wijnen geselecteerd. Deze kan u meteen mee bestellen indien gewenst. En uiteraard kan onze huischampagne ook niet ontbreken, perfect als aperitief of om het nieuwe jaar in te knallen!

Tamarillo staat ook op de kerstmarkt in Geel. U kan van onze lekkere gerechten komen proeven van 1/12/2017 t.e.m. 8/1/2018.
volg ons via   


Tamarillo wenst iedereen smakelijke feestdagen! 
© 2012 - 2018 Tamarillo BVBA - Traiteur & catering Geel