Trouwen


Willen jullie voor je trouwfeest ook iets anders dan een doorsnee menu in een feestzaal? Trouw.jpg
Tamarillo tovert je huwelijksfeest om tot een echt feest waar iedereen nog jaren zal over napraten.

Gezelligheid, lekker eten en no stress staat hierbij centraal.

just married.jpg
De mogelijkheden zijn quasi eindeloos. Willen jullie het kleinschalig of eerder uitgebreid, geen probleem.
Wij verzorgen huwelijksfeesten van 20 tot 300personen.

Eén van de mooiste dagen van jullie leven. Daar nemen wij al een groot stuk van al jullie zorgen weg. Want bij een huwelijk hoort natuurlijk lekker eten. Voor de feestzaal kunnen wij de hele catering verzorging, maar het kan ook zijn dat je thuis in je eigen tuin of schuur een feest geeft, of in een parochiezaal in je gemeente.

Wtaart.jpgij verzorgen jullie feest van a tot z, van feesttent, servies tot de aankleding van de  zaal compleet verzorgd van het diner, buffet, de hapjes en drank. Ook zorgen wij voor een florist, drukwerk, locatie, allerhande materialen. Dit heeft als voordeel dat wij alles op elkaar kunnen afstemmen en natuurlijk ook dat jullie zelf nergens geen omkijken meer naar hebben.

In de rubriek aanbod vinden jullie al enkele hapklare ideeën, hapjes, bbq, thema's of een menu. Maar voor jullie dag moeten alle smaken op het huwelijkspaar afgestemd zijn. Vandaar dat wij voor huwelijksfeesten steeds onze tijd nemen om naar jullie te luisteren en zo een offerte volledig op maat te maken. Jullie zijn dan ook steeds welkom na afspraak. Breng al jullie ideeën en suggesties zeker mee!

trouwtent.jpg

© 2012 - 2018 Tamarillo BVBA - Traiteur & catering Geel